Pro-team vertrekt naar EK formatieskiën Samnaun

EK Samnaun3
5 april 2017
  1. Na een derde deelname aan de Head2Head wedstrijd in Mitterdorf dit jaar, is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor het pro-team. Met ondersteuning van de Nederlandse Skivereniging, zal het pro-team van Cool Movements dit jaar voor het eerst gaan deelnemen aan het EK formatieskiën in Samnaun. 

Een spannende ervaring, want het deelnemersveld kent grote concurrentie en is enorm sterk. Bovendien zijn de vormen lastiger en de piste is steiler. Maar toch… als Nederlands team zal het pro-team uiteraard zijn uiterste best gaan doen om het Nederlandse synchroon skiën op de kaart te zetten.  

Er zijn drie vormen getraind. Een verplichte vorm en twee vrije vormen. Zaterdag wordt de verplichte vorm en een vrije vorm geskied. Een vijfkoppige internationale jury geeft punten voor elke vorm. Op zondag wordt vervolgens de tweede vrije vorm geskied en de teams met de hoogste som aan punten mogen in de finale strijden om de titel.  

Natuurlijk houden we al onze trouwe fans op de hoogte via onze Facebookpagina en vind je ook op deze website na afloop onze ervaringen!


Comments

  1. Moniqueverbeek - 06/04/17 at 18:02

    Hey pro-team. Heel veel succes in Samnaun. Zet em op!!!

Nieuws Archief