Openingsdag winterseizoen 2017-2018

openingsdag1718
15 september 2017

Op 10 september was het weer tijd voor jaarlijkse traditie om het seizoen met de hele vereniging sportief te openen. Dit jaar heeft de organisatie (dankjewel Manon, Caren, Jeanette, Brigitte, Monique, Sylvia) weer haar uiterste best gedaan om weer een nieuwe gezellige activiteit te verzinnen, en dat is gelukt!

In de middag vertrokken de deelnemers net over de grens in België met een raft-tocht over de Maas. Dat ging bij de ene groep wat soepeler dan bij de andere, maar iedereen kwam uiteindelijk (al dan niet droog) toch weer aan bij het eindpunt. Dat je met peddels net wat harder kunt spetteren waardoor degene voor je net wat natter wordt dan nodig, is de meesten niet onopgemerkt gebleven.

Bij terugkomst was het tijd voor een appeltje en vertrokken we na het wachten op het laatste groepje (wie zouden dat nu zijn geweest….?) naar ’t Karraet om daar met zijn allen nog een lekkere Griekse maaltijd of een lekker hamburger te nuttigen onder het genot van een Belgisch biertje (of een glaasje fris natuurlijk).

Een goede start van het nieuwe seizoen, we kunnen er weer tegenaan. Een traditie om erin te houden!

Nieuws Archief