Cool Movements op kerstmarkt

kerstmarkt2
17 december 2017

De geur van de wafels en de prachtig ogende chocozoenen opgestapeld… vorig jaar was de kerstmarkt al een daverend succes. En dus was ook dit jaar de stand van Cool Movements weer aanwezig op de kerstmarkt op het Elzasplein, voor de deur van Rick en Fleur. De wafels van Wesley (ons Waffelmänke) liepen perfect dankzij onze professionele wafelbakkers en de chocolade die we weer via onze trouwe leden familie Alberts konden inkopen zag er weer zo prachtig uit, dat ook dit jaar de kraam goed liep. Natuurlijk kwamen ook onze chocolade en wafel liefhebbers uit het proteam ons nog even vergezellen voor de kraam later op de avond!

Een gezellige avond, met af en toe een pauze en een kop thee binnen, want het was héél koud. En een mooie opbrengst, die die van vorig jaar bijna evenaarde. En dat terwijl we de markt dit jaar slechts 1 in plaats van 2 dagen duurde. Een gezellige avond met elkaar en ook nog een mooie opbrengst voor de kas, een geslaagde actie weer!

Nieuws Archief