Jeugd

Op woensdagavond van 18:30 – 20:00 traint de jeugd van Cool Movements. Skiërs vanaf 8-9 jaar kunnen deelnemen aan dit team. Er wordt getraind op verschillende niveaus en in verschillende groepssamenstellingen. De jeugdleden zijn tussen de 9 – 16 jaar en trainen wekelijks op woensdag met hun trainers om nog sneller te worden en nog leukere vormen neer te zetten. Met 5 opgeleide jeugdtrainers (Marie-Ange Sentjens, Roxanne Jacobs, Philippe Gien, Wesley Alberts, Yannick van Loon) mag de groep van momenteel 21 skiërs wel van een luxe spreken. Naast de trainingen, nemen de liefhebbers van dit team ook deel aan een trainingsweek in het buitenland en waar mogelijk aan wedstrijden in binnen en soms zelfs buitenland!

“Het skiën in het jeugd-team is gaaf. De trainers leren je een goede techniek en je leert ook van elkaar door het samen te doen. Dat is ook nog eens super gezellig! Wat mij vooral aanspreekt is dat je iedere week skiet in SnowWorld met je eigen team. Samen ga je ook nog leuke dingen doen zoals: trainingsweekend, skikamp en natuurlijk de afsluitingsdag!” – Jesse (lid van het jeugd-team)

 

“Onderling kunnen we het erg goed met elkaar vinden. We hebben veel dezelfde interesses buiten het skiën om. Skiën is een goede actieve afleiding van school, en al helemaal als het tijdens de trainingen ook nog zo gezellig is!” – Eva (lid van het Pro-team)