Race Info

Op zaterdag 7 april 2018 is het weer zover: de tweede Head2Head Synchro Challenge in SnowWorld Landgraaf gaat plaatsvinden.

Skiërs die het leuk vinden om voor de twee demovormen (lees het wedstrijdreglement goed door en check de video’s bij ‘Runs’) te trainen, kunnen zich in groepjes van 4 tot 7 personen inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijven kan in de categorieën: kids, recreanten en professionals. Tijdens de wedstrijd zullen steeds twee teams tegelijk één van de vormen (runs) skiën en onderaan de piste zal een jury bepalen welk van deze teams dit het beste heeft gedaan. Aan de hand van een knock-out systeem zullen de teams de wedstrijd verder voortzetten.

Vanaf ongeveer 14:00 kunnen teams op een afgesloten wedstrijdpiste trainen en om 17:00 start de wedstrijd. Na afloop zal de prijsuitreiking plaatsvinden, is er mogelijkheid om samen lekker wat te eten en is er natuurlijk een feestje ter afsluiting.

Lees voor het wedstrijdreglement en meer informatie (o.a. kosten, categorieën, beoordelingscriteria) het volgende document goed door:

Wedstrijd Info & Reglement (NL)